Nystartat inredningsföretag

Redaktionen

Creative Living Design är grundat av Ann-Christine Karlsson (tv), Mikael Wiktorsson, Ebba Wiktorsson och Alexander Larsson.

Creative Living & Design är ett nystartat inredningsföretag med välbekanta ansikten. En av grundarna är Mikael Wiktorsson som fick priset som Årets företagare 2017. Men det nya företaget består av hela familjen – och har en helt annan inriktning.
– När jag blev mammaledig bestämde vi oss för att göra något tillsammans. Pappa och Alexander har länge tillverkat inredningsdetaljer åt oss själva och nu vill vi testa om fler är intresserade av de produkter som vi tar fram, berättar Ebba Wiktorsson som är dotter till Mikael och Ann-Christine.

Inredningen som företaget tillverkar görs oftast i begränsad upplaga, ofta av återvunnet material och med småländskt hantverk i fokus.
– Alla kommer med idéer och alla hjälps åt med både tillverkning och design. Vårt mål är att skapa inredning för hela hemmet, men nu till jul blir det mycket ljusstakar av olika slag, berättar Ann-Christine.

Creative Living & Design betonar också att de gärna designar iredning efter kundens behov och önskemål.
– Vi vill vara en motkraft mot slit-och-släng-samhället. Tillsammans med våra kunder kan vi göra ny inredning av sådant som annars skulle kastas, berättar Alexander som är sambo med Ebba.

Under de närmaste månaderna kommer företaget synas på diverse julmarknader och andra evenemang. Beställningar gör du enklast via mejl eller sociala medier.