High School Musical

Redaktionen

highschoolmusical

Sång, dans och musik. Var beredd på en fartfylld, energirik men samtidigt känsloladdad föreställning när Teatertolvan sätter upp musikalen High School Musical den 18 november på Fritidsgården i Eksjö.

– High School Musical är en föreställning fylld av gemenskap och kärlek som passar alla åldrar, både tjejer och killar, berättar Crille Atting som regisserar musikalen.
Att det just blev High School Musical var en självklarhet.

highschoolmusical2– Jag satt och kollade på filmen för ett halvår sedan och kände att jag ville sätta upp en egen musikal i Eksjö som var baserad på filmen. Historien handlar om att försöka passa in och att våga gå sin egna väg, förklarar Crille.

Crille drog igång projektet tillsammans med med ett gäng vänner Linn Bogmark (producent), Moa Rundberg (koreograf) och Frida Johansson (sångansvarig). Tillsammans med ensemblem på 50 medlemmar i åldrarna 9-40 år kommer de att köra åtta föreställningar under november månad.

– Föreställningen är något utöver det vanliga och jag lovar att åskådarna kommer att få en ”wowkänsla”. De som önskar att gå på premiären den 18 november får snabba på att köpa biljetter då de bästa platserna snart är på väg att ta slut, avslutar Crille.