Nikaro växer på höjden

Kristoffer Karlsson

I år har Nikaro 20-årsjubileum och lagom till det så utökas nu lokalytan på iTolv-området med en helt ny gruppträningslokal på fjärde våningen i samma byggnad som gymmet.
– Det blir också ett helt nytt crosstrainerrum där vi även kommer att köra en del pass, berättar Roland Fridholm som driver Nikaro.
Nikaro har haft sin verksamhet på iTolv-området sedan 2014 och nu är det alltså dags för nästa steg i utvecklingen.

– Vi är mycket stolta över det vi har byggt upp här och med nästan 200 nya kvadratmeter får vi ännu bättre möjlighet att tillgodose våra medlemmars behov och önskemål, säger Roland. Vi har väldigt bra mix av olika verksamheter som många uppskattar. Dels har vi vårt ”vanliga” gym och våra gruppträningsaktiviteter men också en professionell rehabverksamhet, fortsätter han.
Planen är att öppna upp de nya lokalerna under vecka 42, så fram tills dess är det bråda tider på Nikaro.
– Ventilation, speglar och golv – det är mycket som ska fixas inför premiären. Det är viktigt för alla att veta att vi självklart tar hänsyn till rådande pandemi och därför kommer att ha färre deltagare än normalt i varje grupp. Därför kommer vi också att ha någon alternativ invigning när det blir så dags. Håll koll på hemsidan och sociala medier, avslutar Roland.