Optiker Karvik bjuder in till solglasögonkväll

Redaktionen

Den 28 mars kl. 16-20 är det dags för stor solglasögonkväll hos Optiker Karvik i Eksjö.

– Vi kommer ha representanter från bland annat Ray Ban, Calvin Klein och Oakley på plats i butiken, berättar Sarah Munther på Optiker Karvik.

Under kvällen har du chansen att känna och klämma på alla nya modeller från de tio olika leverantörerna som finns på plats.

– Vi hoppas på mycket folk och att det blir en trevlig kväll där man kan umgås, prata med leverantörerna och förhoppningsvis också hitta ett par snygga solglasögon inför våren och sommaren, säger Sarah.

Solglasögonkvällen är en mångårig tradition hos Optiker Karvik, men i Eksjöbutiken har den bara genomförts ett par gånger tidigare.

– Det brukar vara ett populärt event. Många som har behov av slipade solglasögon är nyfikna på de nya kollektionerna och passar även på att ha lite trevligt, då vi även bjuder på dricka och tilltugg. Men antalet platser är begränsade, så kika in på vår hemsida och anmäl dig, tipsar Sarah.

För den som vill fynda så ges så klart möjligheter även till det.

– Under kvällen kommer vi erbjuda 20 procent rabatt på alla solglasögon, även slipade. En lycklig vinnare kommer dessutom att kunna vinna ett par valfria solglasögon, avslutar Sarah.