Personal shopping i Eksjö

Redaktionen

Personal shopping i Eksjö.

Personal shopping har länge varit något som endast varit storstadsbor förunnat, men sedan en tid tillbaka kan du boka en personlig shoppingupplevelse även i Eksjö.

– Personal shopping är ett koncept där vi sätter dig som kund i fokus, berättar Ann Eklöf på Butiken Noga utvalt i Eksjö. Det handlar mycket om att inspirera kunden och att hitta ett antal nyckelplagg som de sedan kan bygga sin garderob kring, fortsätter hon.

En välfungerande garderob behöver inte bestå av mer än ca 15 plagg – om den består av rätt plagg. Med en bra bas kan du hitta massor av kombinationer som passar både till vardags och fest.

Under en personal shopping-bokning jobbar vi aktivt med en eller några få kunder och vi lägger mycket omtanke och fokus på att hitta de där nyckelplaggen som bör finnas i garderoben, berättar Ann Eklöf.

– Efter en typisk personal shopping-bokning så har man med sig tre till fem nya plagg hem, fortsätter hon.

Kläder kan förvandla, förbättra och förstärka din personlighet och under ditt besök får du massor av tips och inspiration kring vilka plagg som passar just dig.

Att planera sina inköp, lära sig att kombinera plagg och då och då investera i det där lilla extra är en bra strategi för att bygga upp en användbar garderob.

– Plagg med hög kvalitet och tidlös design, är perfekta inslag i en välfungerande garderob där plaggen kan leva länge, avslutar Ann.

Höstens nyckelplagg

Vit skjorta. ”Den vita skjortan är det ultimata plagget för alla tillfällen”

Vit skjorta. ”Den vita skjortan är det ultimata plagget för alla tillfällen”

Den stickade tröjan. Välj en tröja som håller. Både i stil och kvalitet!

Den stickade tröjan. Välj en tröja som håller. Både i stil och kvalitet!

Den svarta byxan. En svart byxa kan du matcha med nästan allt. Smal eller vid - välj det som passar dig!

Den svarta byxan. En svart byxa kan du matcha med nästan allt. Smal eller vid – välj det som passar dig!

Ett par boots med lagom hög klack går aldrig ur modet!

Ett par boots med lagom hög klack går aldrig ur modet!