Rivstart för Puben

Magnus Östberg

Sedan julmarknaden 2018 har Puben på Södra storgatan haft öppet tre dagar i veckan. Nu växlar de upp inför sommarsäsongen med både ny meny och utökade öppettider.

– När turistsäsongen drar igång kommer vi ha öppet sju dagar i veckan och kommer att bjuda på ett varierat utbud av underhållning, god mat och trevligt sällskap, säger Rolf Johnsson som driver Puben tillsammans med Josef Wardh.
Starten har varit över förväntan, berättar Rolf.
– Vårt mål är att skapa en vardagspub på svenskt vis. Hit ska du kunna komma direkt efter jobbet utan att ta på dig kostymen. Det ska vara en familjär känsla och det har vi lyckats med, säger Rolf.

Rolf Johnsson som driver Puben tillsammans med Josef Wardh.

Förutom klassisk pubmat som smörrebröd, högrevsburgare och pizza har Puben satsat på ett enormt sortiment av kyld öl. I skrivande stund finns cirka 250 ölsorter på kylning.
– Värt att nämna är att det också finns ett stort utbud av alkoholfria alternativ. Många ölproducenter satsar på öl utan alkohol som är väldigt bra, berättar Rolf.

På Puben finns alltid minst 200 kylda sorters öl att välja mellan.

Musik är ju ett självklart inslag på en riktig pub. Puben på Södra storgatan är inget undantag. Här hörs musik från 50-70-tal och under sommaren kommer flera välkända artister att göra gästspel på Puben.
– Vi är väldigt glada och tacksamma över den start vi fått och att eksjöborna kommer till oss. Nu ser vi fram emot en fin sommar och hoppas att det fortsätter lika positivt, avslutar Rolf.