Sommarens musiktips

Magnus Östberg

diggiloo

Sveriges artistelit intar Sjöängen med Diggiloo, diggilej

Ta en stor dos rock, pop och schlager och krydda med en nypa humor. Då får du Diggiloo – showen med stort S som landar i Eksjö den 24 juli. Som vanligt är det stora delar av Sveriges artistelit som tar plats på scenen i Sjöängen; Martin Stenmarck, Charlotte Perrelli, Andreas Johnson, Helena Paparizou, Magnus Carlsson, Björn Kjellman, Hanna Hedlund, Oskar Bly, Jessica Andersson och trumpetaren Magnus Johansson.

rigmor

Blues, jazz och gatumusik på museigården

Musik på museigården har blivit ett glädjande tillskott i Eksjös musikliv under sommaren och 2015 är inget undantag. I år tar bland annat Rigmor Gustafsson och Gunhild Carling plats på scenen. Hela programmet hittar du på www.visiteksjo.se.

Musikkvällar på Vaxblekaren

Vaxblekaregårdens innergård är platsen för musikkvällar under fem lördagar i sommar. Bland årets artister hittar vi både lokala höjdare som Coverfunkers men också namn som Peter Wahlbeck som bjuder på stand up i kombination med blues från Jan Gerfast Blues Band. Håll även utkik efter fredagsevenemang på Vaxblekaren. I skrivande stund är inget klart, men det kommer mera, lovar Marcus Johansson.