Svettas i Eksjö

Redaktionen

Massor av alternativ för dig som vill träna och hålla dig i form!

Nytt och fräscht på Forma Framtid

Forma framtid på Nannylundsområdet i Eksjö fortsätter sin satsning mot sitt mål – att bli en av Sveriges bästa träningsanläggningar.

– Vi är ett komplett hälsocenter med allt från träning till kostrådgivning, idrottssjukgymnast, idrottsläkare, professionella fystester och naprapat. En större renovering och utbyggnad av gym, omklädningsrum och idrottshall blev nyligen klar och träningsytan uppgår nu till hela 700 m2, säger Daniel Johansson.

Forma framtid satsar också stort på gruppträning i egen regi med Les Mills-utbildade instruktörer.

Funktionell träning på Nikaro

– Jag har jobbat med rehab i många år och jag vet hur viktigt det är att ”friskvårdsträna”. Med en bra grundträning undviker du många problem, säger sjukgymnast Roland Fridholm. Vår gruppträning är väldigt populär och perfekt för den som inte vill träna ensam. Det blir ofta en härlig atmosfär på passen där alla peppar varandra, fortsätter han.

Så här på hösten vill Roland gärna slå ett slag för att kombinera ute- och inomhusträning.

– Gå med stavar, jogga, cykla – och kombinera det med en effektiv styrketräning inomhus, avslutar han.

Hitta en träningsform som passar dig!

Friskis & svettis

Micael Johnsson

I höst bjuder vi upp till dans. Och till jympa, flex, spinning och mycket mer. Vårt schema är fullspäckat med såväl nyheter som vanligheter. Vi har köpt in nya cyklar och fräschat upp spinninglokalen. Vi drar också igång Cross, ett löppass med kroppsövningar.

Nikaro gym

Roland Fridholm

Den funktionella trä­ningen kommer mer och mer. Jobba med fria vikter och din egen kropp som belastning och bygg på så vis upp balans och stabilitet. Är du osäker på hur du ska komma igång eller utveckla din träning? Boka tid med en PT hos oss!

Forma framtid

Cecilia Bergander

Vi satsar för att bli en av Sveriges bästa tränings-Vi satsar för att bli en av Sveriges bästa tränings-anläggningar med tillgång till utbildade instruktörer, rådgivare och PT – i nya fräscha lokaler! Vi kommer också att dra igång mamma-barn-träning som du kan börja med när ditt barn är sex veckor gammalt.

Eksjö gymnastiksällskap (EGS)

Sandra Ekman & Malin Rehnholm

Kom och prova Vuxentrupp! Truppgymnastik för vuxna är en rolig träningsform som ger bra träning för hela kroppen. Du behöver varken förkunskaper eller föranmäla. Alla kan lära sig att stå på händer och slå en volt!

Studieförbundet Vuxenskolan

Jeanette Buder

Kom och dansa med oss på Vuxenskolan. Jag kör passet Mi Fiesta som är vår egen version av Zumba. En bra träningsform som ger både rörlighet och spänst. Och så blir man glad av det också! Vi har även Mi Fiesta Strong där vi lägger in styrke övningar i dansen.

Simhallen

Agneta Poltan & Hanna Larsson

När höstmörkret faller på är det mysigt att komma in i simhallen. Vi erbjuder seniorvattengympa, vattengympa, spinning och gym. Vi har också öppet för de morgonpigga då man kan simma och basta från klockan 6.30 på tisdagar och torsdagar innan arbetet.