Terränglåda ska locka till gruppträning utomhus

Redaktionen

Den 5 maj är det premiär för Nikaros ”Terränglåda”. Det är en container i norra delen av fotbollsplanen i Sjöängen som kommer att vara till brädden fylld med redskap.

– Vi kommer att ha gott om skivstänger, kettlebells, medicinbollar, viktvästar, hopprep och mycket mer, berättar Roland Fridholm på Nikaro.

Träningspassen vid terränglådan kommer att vara instruktörsledda och i skrivande stund planerar man för 3-4 pass per vecka vid ”lådan”.
– Med närheten till Sjöängen har vi unika möjligheter att kombinera ihop till exempel löpintervaller med styrketräning. Vi har ju även sjön om man skulle vilja springa och simma, säger Roland.

Terränglådan kommer att stå på plats mellan den 1 april och 31 oktober och den 5 maj är det alltså dags för pulshöjande invigning.
– Premiären arrangerar vi tillsammans med The Challenge och 3 vänner event. Det kommer att bli en lördag i träningens tecken med hoppborgar och aktiviteter. Bland annat kommer du att kunna testa på riktiga OCR-hinder från The Challenge. Det kanske kan vara en utmaning för dig eller dina kompisar, säger Roland.