Trendkollen

Redaktionen

Regnjacka finns i flera färger hos Carlos. Bild: Didriksons

– Dagens mode tillåter alla kombinationer och det är fritt fram att blanda olika mönster och stilar. Det viktigaste är att hitta det man själv trivs i, säger Sophie Carlo som sedan en tid tillbaka driver anrika Carlos i Eksjö.

I vår är det helt rätt att våga blanda både färger och mönster.
– Självklart finns det trender i modet, men just nu ser vi mycket kombinationer av olika stilar. Det finns inga rätt och fel – allt är tillåtet, säger Sophie. Vi ser både korta, långa, vida och smala byxor, så det är fritt att välja den typen som du själv gillar och som passar din kroppsform, fortsätter hon.

Carlos trogna kunder kommer att känna igen sig i butiken, men Sophie kommer även att plocka in några nya spännade märken.
– Twist & Tango har välskräddade kläder i sköna material. De har även ett bra miljötänk och använder endast ekologisk bomull, vilket vi tror kommer passa våra medvetna kunder bra. Det är ett lite tuffare märke med allt från blusar med snygga tryck och mönster till härliga bomullströjor, berättar Sophie. Vi kommer även att ta in regn- och funktionsjackor från Didriksons, avslutar Sophie.

Sofie tipsar!

Knyt!

Rosetten är en lyxig detalj som lyfter ett plagg. Den kan sitta i midjan, ärmen eller som här vid halsen på denna härliga kofta. Skippa halsband och välj istället andra smycken som t. ex. ett par snygga örhängen till din outfit.

Sjalen på mer än ett sätt

Sjalen kommer från Carlos och väskan från Väsk- och skoshopen.

En sjal kan användas på många sätt. I håret, runt handleden eller varför inte på väskan.

Våga färg och mönster!

Det är helt rätt att matcha över och underdel i samma färg. De här kostymbyxorna tillsammans med en röd kavaj är helt rätt. Våga också mönster! De här bladmönstrade byxorna från Carlos funkar både till vardag och fest.