Tyger & inredning nytt hos Hessels

Redaktionen

Sedan ett par veckor tillbaka har Hessels Colorama utökat sortimentet med textilier och ännu mer inredningsprylar. Dessutom finns ett nytt ansikte i butiken – Camilla Parmö som har sin bakgrund inom just textil.

– Med textil och mer inredning får vi en ännu bättre helhet i butiken. Vi ser att efterfrågan på att få hjälp med hela inredningen ökar och nu kan vi hjälpa till med det, berättar Camilla.

Camilla menar att trenden inom textilier går mot mer långlivade produkter.

– Slit-och-släng-trenden där du köpte billiga längder som du hade i två veckor är tack och lov förbi. Nu efterfrågas längre livslängd på produkterna och då blir också textilierna en viktigare del i inredningen, säger Camilla.

Hos Hessels kan du köpa en del färdiga längder, men det mesta kommer att ateljésys och du kan också få hembesök för att få hjälp med din inredning.

– Det gäller ju inte bara textilier utan vi hjälper gärna till med allt från färg, tapeter, golv, lampor och mycket mer. Med ett team på fyra tjejer har vi vekligheten möjlighet att komma ut till kunderna. Inga projekt är omöjliga, säger Camilla.