Äntligen sommar!

Redaktionen

i Eksjö hittar du alla prylar du behöver för en lyckad sommarsäsong

Nytt rum i gammal stil

En ny tapet förändrar hela rummet.
Idag finns ett brett utbud för dig som inte vill gå mot det moderna hållet. Hos Hessels Colorama hittar du mängder av tapeter som skapar den där klassiska, lantliga känslan

Hessels Colorama, Eksjö

LUFT TILL CYKELN

Varför har man aldrig en cykelpump när man behöver en? Köp en riktig pump hos Cykelsmedjan så kan du alltid ha rätt tryck i däcken.
Cykelsmedjan, Eksjö

Cykelsmedjan, Eksjö

Rumslighet

Både dekorativa och praktiska – spaljéer kan bilda fristående väggar, sättas ihop och skapa rumslighet eller bara en fin kruka att ha i trädgården. På Blomsterlandet Bringners hittar du detta och mycket mera.

Blomsterlandet Bringners Eksjö

Busenkelt för blommor

För att förhindra att växterna blir hängiga på sommaren behöver de mycket vatten. En del blommor behöver mer vatten och en del mindre och det fixas enkelt med vattenspridare eller vattenmunstycke från Eksjö Lantbruksservice. Att barn oftast tycker det är roligt att få en vattendusch vet vi med säkerhet också.

Eksjö Lantbruksservice, Eksjö

VARMT & GOTT

Om man inte får nog av värmen på dagarna och tycker att det blir lite småkyligt på kvällarna så kan en terrassvärmare vara ett hett tips. Hos Elon Elbutiken hittar du denna takhängda variant.

&Elon, Elbutiken Eksjö

INSPIRATION

Med Italiens kalkmålade fasader och stora konstnärer som Michelangelo som inspiration erbjuder Flüggerbutiken i Eksjö flera typer av krit- och kalkfärger – alla med olika egenskaper för möbler, ute- och innerväggar, tak, golv och trappor, snickerier, trädgårdsmöbler och andra utomhusföremål.

Flüggerbutiken i Eksjö

Spela golf i Boaryd

Ta en runda golf på Boaryds Golfbana och se bollen flyga iväg mot en klarblå himmel. Upplev känslan när du träffar bollen och den sedan till slut trillar i hål. När ni fullföljt rundan kan ni slå er ner och ta en fika med hembakat bröd i Café Båset. Vill ni övernatta så finns möjlighet till det också!

Boaryds Golfbana

Juicepress är en snabb genväg till färskpressad juice till frukost eller bara en uppiggande C-vitamin-boost

Elon, Johanssons Mekaniska Eksjö

Sommargrönt

Spakarps plantskola är en blomstrande och härlig miljö för alla att besöka! Här finner du allt inom växter både för inom- och utomhusbruk. I träd-
gårdsbutiken hittar du också interiör och inredning.
Shoppa krukor, ljuslyktor, färska snittblommor, färska lantägg och lammskinn från gårdens lammproduktion!

Spakarps Plantskola, Eksjö

Spadar som pallar trycket

Om du tar ditt trädgårdsarbete på allvar behöver du en spade som klarar trycket. Som tur är har Optimera en rad olika skyfflar och spadar som passar perfekt när du vill gräva ned dig i trädgårdssysslorna.

Optimera, Eksjö

SOMRIGA FAVORITER

Alla är vi på resa någon gång, speciellt när det blir sommar och semester. Då kan det vara bra att ha en fin necessär att plocka ner sina nödvändiga saker i. En bricka kan vara kanon att ha när sommardrinken ska serveras på festen.
Både Necessären och brickan hittar du hos Otyg.

Otyg, Eksjö