Stjärnspäckat på Eksjö stadsfest

Redaktionen

Sista helgen i augusti är det som vanligt dags för årets happening i Eksjö då centrala staden förvandlas till festivalområde. Eksjö stadsfest dukar upp med namnkunniga artister med en enorm bredd som kommer att locka såväl unga som gamla – och allt däremellan.

Vad sägs till exempel om Molly Sandén som gått från klarhet till klarhet i sin karriär som artist och låtskrivare. Det senaste albumet ”Det bästa har inte hänt än” har fått strålande recensioner och Molly är en av den svenska artistelitens klarast lysande stjärnor.

Molly Sandén

Ett annat namn som blev folkkär under Så mycket bättre är Moneybrother. Ludvikasonen Anders Wendin har en bred repertoar och har genom åren bjudit på hits på både svenska och engelska. Den senaste plattan ”Det är dom dagarna jag vill sjunga om” är kanske det mest personliga uttrycket vi fått höra från Anders.

Moneybrother

För den yngre publiken är Fricky en spännande bokning. Med ett modernt sound har han tagit publiken med storm och tagit hem priser på P3 Guld-galan.
Men Eksjö stadsfest är ju så mycket mer än lysande stjärnor. Det är mat, möten och upplevelser. Det är gränder, kullersten och minnen för livet.

Fricky