Fyll påskägget!

Magnus Östberg

Unna dina fötter ett par lyxiga strumpor från Vogue. Köp dem på Näckrosen

 Tjuvstarta våren och flytta ut på altanen redan nu! Infravärme med fjärrkontroll köper du hos Elon (Kapellvägen).

Fyll ditt hem med grönska! Trångt på fönsterbrädan? Inga problem! Häng upp dina växter och maxa vårkänslan! Amplar i olika storlekar och former finns hos Blomsterlandet Bringners.

Ernst vackra ljuslyktor köper du hos Blomsterboden.

Våren må vara här men en snygg mössa är stilsäker året om! Finns i tre olika färger. Köp den hos Oaklake Barbershop.

Blomsterboden hittar du disktrasor, brickor och tändsticksaskar som lättar upp den gråaste av måndagar. Det finns alltid tid för en svensk fika!

Dåligt tryck? Med en kompakt kolsyrepump fyller du snabbt på luft när du är ute på långtur i vårsolen. Köp den hos Cykelsmedjan.

Prisad bluetoothhögtalare från JBL. Ta med den ut på vårpicknick eller parkoppla den med flera enheter för äkta stereoljud. Högtalaren är vattentät och har USB-ingång som laddar telefonen. Du hittar den hos Elon (Österlånggatan).

En praktiskt vändbar varseljacka med varmt foder köper du hos Eksjö Lantbruksservice.

Våffelsäsongen är här! Med ett elegant våffeljärn från Åviken gräddar du den perfekta våfflan. Järnet talar om för dej när våfflan är färdiggräddad genom ett trevligt pling-plong! Köp den hos Elon (Österlånggatan).

Multiverktyg från Cube med inbyggd kedjebrytare. Allt du behöver för enklare cykelmek vare sig du är hemma eller i skogen. Du hittar den hos Cykelsmedjan.

Blockljus av 100% ekologiskt stearin finns hos Blomsterboden.

Vattentäta och bekväma vandringskängor för det äventyrliga utomhuslivet. Du hittar dem hos Eksjö Lantbruksservice.

Unna dej en traditionell slätrakning med en lyxig Safety Razor från Parker. Du hittar den och ännu fler raktillbehör hos Oaklake Barbershop.

Ensamt på hemmakontoret? En sällskapligare lampa hittar du inte! Köp den hos Annkis.