Eksjöprofiler

Hallå där Edyta Hammar…

…som nyligen fick utmärkelsen ”Sveriges bästa mäklare” inom Svensk fastighetsförmedling med flest sålda objekt under 2016.

Du har placerat dig på topp tio bland Svensk fastighetsförmedlings mäklare i tre år nu. Hur kommer det sig?

– För tre år sedan låg jag på femte plats, förra året blev jag tvåa och i år tog jag förstaplatsen. Jag tror att det beror på att jag är väldigt engagerad i mina kunder och varje fastighetsaffär. Bakom framgångarna ligger hårt arbete och stort kundfokus. Ett gott resultat känns i hjärtat hos både köpare, säljaren och inte minst hos mig som mäklare. Jag är trygg, öppen, noggrann och lyhörd för mina kunders behov. Att förmedla en bostadsaffär är för mig mer än ett jobb – det är min passion. Kanske är det just det som krävs för att bli bäst i Sverige – att man älskar det man håller på med.

Hur viktigt är det med den här typen av utmärkelser?

– Jag tycker det är jätteroligt att få uppskattning för allt hårt arbete man lägger ner. Det blir ett kvitto på att man gör någonting bra.

Hur länge har du jobbat som mäklare?

– Jag är inne på mitt tolfte år som mäklare. Redan på högstadiet insåg jag att jag ville bli mäklare och jag har varit intresserad av fastigheter, hus och hem så länge jag kan minnas.

Vad tycker du man ska tänka på när man ska anlita en mäklare för att sälja huset?

– Förtroende är nyckelordet när du ska anlita en mäklare för att sälja din bostad. Välj därför fastighetsmäklare med omsorg och försäkra dig om att du får svar på alla dina frågor. Mäklaren är expert. Genom att anlita en mäklare får du inte bara kunskapen, erfarenheten, kontaktnätet utan även en trygg bostadsaffär och bäst betalt.

Hur ser det ut på bostadsmarknaden i Eksjö? Fortsätter priserna att stiga?

– Marknaden har satt fart. När solen tittar fram blir folk mer benägna att sälja. Vi har fortfarande fler köpare än vad det finns säljare. Priserna fortsätter öka vilket beror på flera faktorer. Dels att det är en väldig bostadsbrist och väldigt få objekt ute. Sedan beror det även på de låga räntorna.

Gillade du det här? Dela med dig på Facebook!
Prenumerera på nyheter från Eksjö & co
Samtycke *
Senaste artiklarna i "Eksjöprofiler"

Foto: Magnus Östberg Som mittsexa i Lugi gör Markus Sjöbrink sin femte säsong i handbollens högsta serie. Men målet är högre än så. – Jag drömmer om en plats i landslaget, berättar han. Namnet Sjöbrink är i princip synonymt med handboll – i alla fall i …

Esportaren Pontus Frost spelar i laget The Final Tribe. Tillsammans reser de världen runt och spelar Dota2. – Vi tillbringar mycket tid på flygplatser, berättar Pontus Frost. För alla under 30 är Esport lika självklart som fotboll och tennis. Idag finn …

Pappa var musiklärare och mamma var trummis. Musiken har alltid varit en viktig och naturlig del i Moa Carlebecker Forssells liv. Idag försörjer hon sig som artist och låtskrivare under artistnamnet Cazzi Opeia. Moa deltog i TV4:s Idol 2009 och en enig …

Jörgen Gustafsson hjälper människor att få kontakt med ”andra sidan” och på visitkortet står det medium. – Det är ologiskt att det inte finns något efter döden, säger han. Han föddes i Eksjö 1962 och växte upp i en stor familj. Efter skolan jobbade han …

Axel Rehnby från Eksjö har varit delaktig i otaliga långfilmer och tv-produktioner de senaste åren. Men själv har han inte synts i rutan en enda gång.Anders ”Arga Snickaren” Öfvergård och Axel ”Snälla snickaren” Rehnby poserar tillsammans under inspeln …

Eksjö & co på Instagram
Prylar & trender

Anders Wahlberg (tv), Eva Klahr och Anders Lundberg ser till att behövande familjer i Eksjö får mat och julklappar. I juletid blir det ofta uppenbart att förutsättningarna för julfirande är väldigt olika. En del konsumerar i överflöd medan andra knappt …