Hallå där Vintergreven!

Redaktionen

vintergreven-eksjo

63 förluster på raken, hur känns det?

Trots att den årliga bataljen mot Vårgreven har slutat med förlust hela 63 gånger i rad, är det långt ifrån en uppgiven greve vi träffar mitt i förberedelserna inför Ryttarspelen.

Du har onekligen ett ganska dåligt facit. Hur ser du på årets sammandrabbning på Sjöängen?
– Det kommer bli en tuff fight, det är jag medveten om. Men jag har tränat bra och känner mig bättre förberedd än någonsin. I år tror jag faktiskt att jag kan överraska eksjöpubliken. Jag är inte slagen på förhand!

Kan du avslöja något kring din taktik?
– Det vore oklokt av mig att diskutera några detaljer så här tätt inpå Ryttarspelen. Men jag har övat in en del moves som jag tror att Vårgreven kan få problem att hantera. Jag har även studerat gamla videoklipp och försökt hitta svaga punkter hos min motståndare, avslöjar han.

Ryttarspelen 30 april

Plats: Sjöängen, Eksjö

17.45 Avmarsch från Stora Torget
18.00 – 18.15 Hemvärnets musikkår spelar i Sjöängen
18.15 – 18.25 Välkomsttal av Lions president Thomas Bredhammar
18.25 – 18.35 Hemvärnets Musikkår
18.35 – 18.50 Körsång av Valborgskören
18.50 – 19.00 Vårtal av Rebecca Stenström och Pär Nilsson
19.00 – 19.30 Ryttarspelen

Vintergreven spelas i år av Tommy Stillvall