Höstfixa hemma

Kristoffer Karlsson

omslagsbild

Foto: Maja Gerhardsson | Styling: Maja Gerhardsson och Hanna Sevcik  | Golv från Hessels Colorama | Färgprover + penslar Flüggerbutiken i Eksjö

Fixa med färg och tapeter

Att måla om eller tapetsera är ett enkelt och relativt billigt sätt att förnya ett rum. Du behöver inte göra om hela rummet – effekten blir ofta väldigt stor även om du bara gör om en vägg.
Utbudet av tapeter och väggfärg är i det närmaste obegränsat. Allt du behöver är en gnutta fantasi och en ledig helg!

hesselsflugger

Tapeter från Hessels Colorama Blanda färg efter dina önskemål hos Flüggerbutiken i Eksjö.

Tänk om…bygg om!

Drömmer du om ett nytt badrum? Kanske vill du skapa en öppen planlösning genom att ta bort väggen mellan vardagsrummet och köket? Eller har du länge sneglat på grannens inglasade uterum och önskat dig ett likadant? När du bygger om har du enunik möjlighet att sätta en personlig prägel på ditt hus och skapa ditt eget drömboende.

handskar_lantbrukservice

Arbetshandskar från Lantbruksservice.

Lys upp tillvaron!

Pampiga ljuskronor eller infällda spotlights? Låt belysningen ta plats, eller dölj den helt. Med kreativ belysning kan du lyfta fram detaljer och skapa blickfång i rummet. Testa att belysa en tavla, en blomma eller en snygg tapet!
Och du. Skippa trassliga skarvsladdar och förlängsningskablar. Låt en behörig elektriker hjälpa dig att dra fram elen.

elkedjan
Fönsterlampa i mässning från Elkedjan i Eksjö.

Anlita ett proffs

Har du tummen mitt i handen? Känner du att hemmafix inte är något för dig. Eller har du inte tiden som krävs? Att anlita en duktig yrkesman gör att byggtiden blir kortare, resultatet bättre och du får en garanti på att arbetet utförs på korrekt sätt.

magnus
Magnus från Ottossons Måleri

Prylar för ett höstfint hem