Prylar för både inne och ute

Redaktionen

Hösten närmar sig med stormsteg och sakta med säkert hamnar inomhusaktiviteterna allt mer i fokus. Men hösten är en härlig tid även för utevistelse – och du behöver faktiskt inte välja det ena eller det andra. Vi har samlat ihop ett gäng härliga prylar från Eksjös butiker som du kan njuta av i höst. Oavsett om du vill vara ute i trädgården eller sitta inne och mysa i värmen.

Brasmys och korvgrillning är ett måste när höstmörkret kryper sig på. Hos Blomsterlandet Bringners hittar du färdigkapad björkved. Dagsfärskt bröd till höstfikat från eget bageri köper du hos Ica Nära i Mariannelund.

Skona ryggen med en eldriven skottkärra från Hörby Bruk. Du hittar den hos Eksjö Lantbruksservice. Hösten är en perfekt tid för trädgårdsarbete! Med en kvalitetsspade från Optimera blir jobbet både enklare och roligare.

En skön kofta från Vackra att mysa omkring i under kalla höstdagar. Servera en mustig höstmiddag på detta vackra porslin från Hessels Colorama.

Snart är det dags att ställa om till vintertid. Med en snygg klocka från Smycka är du redo! Återbruk är skonsamt för både miljön och plånboken. Likaså egenskördade äpplen! En korg från Returbutiken fylld med trädgårdens läckerheter.