Kvällsöppet på Rosso i sommar

Magnus Östberg

Med start i juni kommer Rosso att hålla öppet tre kvällar i veckan.

– Vi har fått en del förfrågningar från våra kunder om kvällsöppet så därför kommer vi ha öppet onsdagar, fredagar och lördagar under juni, juli och augusti, berättar Lena Hagström som driver Rosso fisk & skaldjur.

På onsdagar och fredagar håller de öppet till klockan 22 och på lördagar är det öppet till 23. Ett nytt inslag på Rosso är också uteserveringen med cirka 25 platser.

– Förhoppningen är att sommaren ska bjuda på lite ljumma kvällar som gör det möjligt att njuta av mat och dryck utomhus, säger Lena.

På menyn kommer det att dyka upp en del nyheter under försommaren. Bland de mindre rätterna hittar vi bland annat “smörrebröd”.

– Jag är själv barnsligt förtjust i smörrebröd och vi kommer att ha tre klassiska varianter på menyn. Perfekt om man vill ta ett glas vin och komplettera med en lättare rätt. Men vi kommer också ha en del nya större rätter. Bland annat en jättegod asiatisk räk- och nudelsallad, berättar Lena.