Lunchen tillbaka på hotellet

Magnus Östberg

Sedan ett par veckor tillbaka har Eksjö Stadshotell öppnat för lunchservering efter ett längre uppehåll under pandemin.

– Det känns superroligt och det märks att folk har längtat efter den. Vi erbjuder buffélunch med dagens kött eller fisk och veckans gröna alternativ, berättar Jonas Persson som driver hotellet.

mat

När restriktionerna lättar hoppas Jonas att hela branschen kommer tillbaka till någon form av nytt normalläge.

– Vi märker redan nu en ökad efterfrågan på konferens och andra bokningar och vi kommer att börja med nöjeskvällar så snart vi ser att restriktionerna är borta, berättar han.

Eftersom Jonas Persson även driver Hos Jonas, Trend Cocktails, Vaxblekaregården och Eksjö Glassfabrik finns det möjligheter att erbjuda ett skräddarsytt upplägg för konferenser eller privata fester.

drinkar

– Det är stort intresse för en fördrink på Trend, middag Hos Jonas och konferens på hotellet. Det har blivit riktigt lyckat, säger Jonas.

Under hösten kommer också en nyhet att lanseras på hotellet. Det är en karaokebar som förhoppningsvis kommer att öppna innan årsskiftet. Det finns även en del andra överraskningar i bagaget, antyder Jonas.

– Men vi behöver mer personal eftersom det är många som lämnat branschen under pandemin, säger Jonas.