Nause kommer till Eksjö stadsfest

Redaktionen

nause

Precis när sommaren anlänt och vi inte trodde att det kunde bli bättre så levererar Eksjö stadsfest en ny storbokning till festivalen i augusti. Nause är klara att kliva på stora scenen och sätta Eksjö i gungning.

Den svenska houseduon som gett oss världshits som ”Hungry Hearts”, ”Mellow” och ”Made Of” släppte den 20 mars sin senaste singel ”The World I Know”. I sommar är Nause ute på en turné i Norden och kommer till Eksjö Stadsfest den 29 augusti.

– Vi är peppade på sol, bra musik och våra bästa festivalvänner, hälsar Nause.

Nause är en av Sveriges största dj-akter med ständiga spelningar på världens mest omtalade klubbar. Deras många hitlåtar ”Head Over Heels”, ”Hungry Hearts”, ”Made Of”, ”Mellow” och ”This is the Song” har sammanlagt över 70 miljoner spelningar på Spotify, cirka 4 miljoner visningar youtube och omkring 40 465 personer följer deras sida på Facebook. De har nominerats till både Grammis och P3 Guld. Deras mäktiga live-set är kända för att skapa en ”otrolig feststämning” och på Eksjö Stadsfest kan ni räkna med ett riktigt dansparty.

Deras senaste singel ”The World I Know” släpptes den 20 mars och blev omedelbart den starkaste nykomlingen på Sverigetopplistan.

Bandet bildades 2008 och består av Jacob Criborn och Leonard Scheja. Debutsingeln “Made of” hade den 4 oktober 2011 sålt guld, den 3 november 2011 platina och den 31 januari 2012 dubbel platina.