Prylar som gör träningen roligare

Redaktionen

Den bästa träningen är den som blir av! Men för oss som gillar prylar kan ju bra saker ibland göra det lättare att komma ut i spåret, upp på sadeln eller ner i bassängen. Här är några utvalda träningsprylar som vi på Eksjö & Co tycker underlättar motivationen…

kettleKettlebels
Träningsredskap | 199 kr, Intersport
Praktiskt träningsredskap för diverse stärkande övningar. Finns i fler olika vikter så att du kan anpassa träningen efter dina förutsättningar.
vivofit2Garmin vivofit
Aktivitetsarmband | 899 kr, Intersport.
Vattentätt aktivitetsarmband som mäter steg, kalorier, distans och registerar sömnkvalitet. Anpassar sig efter din aktivitetsnivå. Batteriet varar minst 1 år. Ord.pris 1199 kr.
usweUSWE Vätskerygga
Vätskebehållare | 595 kr, Cykelsmedjan
För dig som gillar långpass är en ryggsäck med vätska aldrig fel. Uswes produkter håller hög klass och den här smarta ryggan har självklart en praktiskt drickaslang som gör att du inte behöver kliva av cykeln för att fylla på.
assaverAss saver
Stänkskärm | 79 kr, Cykelsmedjan
En del produkter är bara helt briljanta i sin självklarhet. Ass saver är något så enkelt som en smidig stänkskärm till din cykel. Och med ett såndant klockrent namn på produkten blir ju självklart träningen roligare.