Tävla med Eksjö & co

Redaktionen

vinnarbilden

Vinnare i Eksjö & co, nr 5

Elin Svärdhs bild på landsbygden i höstskrud var både redaktionens val, och hade flest gilla-markeringar på Facebook. Det är en värdig vinnare som kan hämta ut presentkartong med charkprodukter från Norrby Ängar.

Elin har lyckats ta bilden vid precis rätt tillfälle, när solen strålar bryter genom den annars gråmulna dagen, och lyser upp gården och huset i bakgrunden. I förgrunden finns hagar där mjölkkor håller landskapet öppet.

Totalt hade 14 fotobidrag kommit in till tävlingen, är Elins bild din favorit? Se alla tävlingsbilder i evenemanget ”Fototävling: Levande landsbygd” på Facebook.

Grattis säger vi också till…

kepsar

Linn Åhman och Olle Ström som vunnit varsin keps signerad av Niklas Hjalmarsson.

vinnarbilden

Med den här dramatiska bilden på Eksjö kyrka vann Marie Dam Larsen fototävlingen i nr 2 av Eksjö & co.

Marie Dam Larsen har tagit bilden som hyllats både i kommentarerna på Facebook och av oss i redaktionen på Eksjö & co. Kyrktornet sticker upp och står stadigt i kontrast till de dramatiska molnen, allt medan det är taklagsfest i grannhuset.

Bilden var inte helt utan konkurrens, utan hela 48 bilder skickades in av våra läsare. Är Maries bild din favorit? Se alla tävlingsbidrag under evenemanget ”Tävla med din bästa eksjöbild” på Facebook.

Som vinnare får Marie ett presentkort på 1000 kr från Eksjö handel, att nyttja i stadens butiker. Grattis!

Tävlingen avslutades den 15 maj 2015.

Tävling!