Nya ägare

Kristoffer Karlsson

Bekant trio tar över Hessels Colorama

När Lennart Hessel lägger färgpenseln på hyllan blir det en bekant trio som tar över den anrika färgbutiken. Kimmie Dammegaard Stridh, Gustav Andersson och Camilla Parmö har alla jobbat i butiken i flera år.

– När vi fick frågan så funderade vi ett tag och sen har den här konstellationen vuxit fram. Vi kompletterar varandra bra, säger Kimmie Dammegaard Stridh som under det senaste året varit butikschef i butiken.

De tre har olika specialiteter där Camilla står för den textila delen, Gustav för golvläggning och Kimmie för färg.

– Sen är vi ju tacksamma att vi har massor av kompetens i butiken som har kunskap om både kunder, produkter och material, säger Camilla.

Trion tog officiellt över butiken den första maj och de kommer att driva den vidare i samma anda som tidigare.

– Service och kundfokus är ju en självklarhet för alla som driver butik. Vi vill gärna ha en personlig relation med våra kunder. Då kan vi hjälpa dem som allra bäst, säger Camilla.

– De befintliga kunderna kommer att känna igen sig – Hessels-känslan ska finnas kvar och Lennart kommer att vara lite av en mentor till oss – han är ju mån om att detta ska gå bra, berättar Gustav.

Under de senaste åren har utbudet i butiken breddats med mer inredning och textilier. Det gör att allt fler kunder efterfrågar en helhetslösning.

– Vi har fler och fler projekt där vi är ute hos kunden och kan hjälpa till med allt från golv till tak med färg, textilier och inredning. Sen har vi ju även mycket badrumsprojekt, säger Kimmie.

Även om de tre har jobbat i butiken i 3-4 år har ingen av dem drivit företag tidigare.

– Det är klart att det är både lite nervöst och pirrigt. Men vi är övertygade om att det kommer att gå bra med Lennart i bakgrunden och tack vare våra kompetenta kollegor, avslutar Camilla.