Eksjö populärt för konferensgäster

Redaktionen


De flesta företag har någon form av konferensbehov. Att komma iväg från kontorets vardagligheter och uppleva en annan miljö är bra för både gemenskap och för att få tid att prata om både framtid och dåtid. Eksjö har blivit en populär konferensort med ett varierat utbud för den kräsne konferensköparen. Här finns till exempel Eksjö stadshotell, Ullinge och Vaxblekaregården som alla är anrika anläggningar med god service i unika miljöer.

– Vi har konferensgäster från större delen av landet som bland annat lockas av den unika miljön i Eksjö men också för att vi håller hög kvalitet på mat och har en hög servicenivå, säger Johan Lindfors som driver Eksjö stadshotell.

Förutom de mer traditionella konferensanläggningarna finns även Olsbergs arena som kan ta emot riktigt stora sällskap.

– Vi kan sy ihop bra paket för riktigt stora evenemang och kan ta upp till 200 personer i själva lobbyn, berättar Annika Fyhr som är anläggningschef på Eksjö kommun.

Men det finns också nya konferensaktörer som dykt upp det senaste året. En av dem är Forma Framtid som har skapat ett koncept med träning i fokus på deras anläggning på Nannylundsområdet i Eksjö.

– Vi har stort tryck från företag som vill få ett annorlunda upplägg på konferensen. Låt vår PT ta hand om gruppen eller inled med att träningspass. Vi skräddarsyr efter kundens behov, berättar Daniel Johansson på Forma framtid.

Populära konferensanläggningar i Eksjö

Eksjö stadshotell
www.eksjostadshotell.se

Vaxblekaregården
www.vaxblekaregarden.com

Olsbergs Arena
olsbergsarena.se

Ullinge
www.ullinge.se

Putte Kock
www.puttekock.se

Forma framtid
www.formaframtid.se