Eksjömäklare toppar försäljningslistorna

Magnus Östberg

PRISBELÖNT. Edyta Hammar är mäklaren som under de senaste åren toppat försäljningslistorna inom Svensk Fastighetsförmedling på flest sålda villor och fritidshus.
De tre senaste åren har hon tagit hem förstaplatsen!

– Att sälja hus är inte mitt jobb – det är min passion. Jag tycker detta är så himla roligt och det tror jag både köpare och säljare märker. Sedan är det klart att det ligger mycket hårt arbete bakom de 135 hus jag sålde förra året, berättar hon.
Men det är inte bara förstaplatsen inom mäklarkedjan som Edyta kan stoltsera med – hon ligger även på tio i topp när det gäller omsättning och blev även utsedd som en av de 20 främsta bobutikerna i kedjan, utav 230 butiker. Framgångarna har också resulterat i en annorlunda inbjudan.

”Att sälja hus är inte mitt jobb, det är min passion”

– Jag fick ett vykort med en bild på prins Daniel som jag trodde var reklam. Men det var en personlig inbjudan till hans entreprenörskapsdag den 9 april. 100 unga och duktiga entreprenörer runt om i landet är inbjudna och Edytas förhoppning är att få tillfälle att utbyta erfarenheter, inspireras och kanske kunna inspirera själv, berättar hon. Edyta är dock tydlig med att hon inte har som mål att sälja mest.

– Mitt mål är att ständigt utvecklas och att driva företaget framåt. Jag vet att man alltid kan bli bättre på det man gör och har lika stort engagemang för både köpare och säljare, berättar hon.