Näringsliv & co

Jubileum för Hjältevadshus

Stil 194 Jubileum – ett hus framtaget för att fira Hjältevadshus 70 år som hustillverkare.

2017 firar Hjältevadshus 70 år som hustillverkare.

– Men vi har faktiskt anor som går tillbaka ända till 1906, berättar Potus Eklind, vd på Hjältevadshus. Då startades företaget Hjältevads träförädling som senare blev Hjältevadshus, fortsätter han.

Till jubileumsåret har ett speciellt jubileumshus tagits fram som heter Stil Jubileum.

– Det är vår senaste husmodell Stil som vi har utrustat lite extra, berättar Pontus Eklind.

Under jubileumsåret kommer Hjältevadshus bland annat att bjuda in till Öppet hus på huvudkontoret.

– Vi ska bygga om kontoret med start nu i vår och när bygget står klart någon gång i höst så kommer vi att bjuda in kunder, allmänhet och leverantörer, säger Ponus. Givetvis blir det en stor ”firmafest” för hela personalen också, fortsätter han.

Pontus Eklind ser ljust på de kommande åren för Hjältevadshus.

– Det är med stolthet vi ser tillbaka på de senaste 70 åren och all den kunskap och de erfarenheter vi har skaffat oss tar vi nu med oss in i framtiden. Vi står väl rustade för den nya bostadsmarknaden och de krav som moderna husköpare ställer på sin leverantör, avslutar han.

Gillade du det här? Dela med dig på Facebook!
Prenumerera på nyheter från Eksjö & co
Senaste artiklarna i "Näringsliv & co"

Nätverket-Q vänder sig till dig som är kvinna och företagare eller anställd befattningshavare. Nätverket är branschöverskridande och åldersoberoende. Tanken är att du med ett starkt nätverk har större chans att förverkliga en idé, ett projekt och att s …

Nifsarp. Den som passerar Nifsarp kan knappast ha missat den; Eksjöhus nya fabrik för volymhus som nu växer fram i området. Det blir minst sagt en majestätisk byggnad som enligt plan ska invigas den 12 december kl. 12.12.

Lastbilspåbyggaren Maskin & Truck har ny VD sedan den 7 augusti. Daniel Sandh efterträder Claes Andersson som också är ägare till företaget. – Maskin & Truck har ett fantastiskt gott anseende i branschen. Det ska bli väldigt roligt att få vara med att …

Att komma iväg från kontorets vardagligheter och uppleva en annan miljö är bra för både gemenskap och för att få tid att prata om både framtid och dåtid. Eksjö har blivit en populär konferensort med ett varierat utbud för den kräsne konferensköparen.

Den 19 oktober är det dags för årets festligaste näringslivsaktivitet. Eksjö.nu bjuder in till näringslivsfest där bland annat ”Årets företagare” utses av föreningen ”Företagarna”.

Eksjö & co på Instagram
Prylar & trender

och tror på en positiv fortsättning! – Vi har fått en fantastisk start här i Mariannelund, berättar Johan Zedig och Anneli Rimås som driver Zedig’s glassfabrik och konfektyr. Vi hade kö varje dag hela sommaren, fortsätter de. Zedig’s är beläget i Filmb …