Näringslivsfest på Eksjö stadshotell

Redaktionen

Näringslivsfesten är en given höjdpunkt för alla kommunens företagare. I år går den av stapeln på Eksjö stadshotell den 17 oktober och på festen delas en rad priser ut. Bland annat priset som Årets företagare i Eksjö kommun och Årets butik. Den senare utses vanligtvis av Eksjö handel, men i år är det upp till kunderna att avgöra vilken butik som tar hem det prestigefyllda priset.
– Styrelsen i Svensk handel Eksjö har beslutat att låta eksjöborna vara med och nominera vilken av stadens alla fina butiker som ska ta hem titeln. På så sätt blir det ännu mer tyngd bakom utmärkelsen, berättar Pelle Nelzén, ordförande i Svensk handel Eksjö och förra årets pristagare.
På sidan elva kan du läsa mer om hur du nominerar din favoritbutik.
Som vanligt bjuder Näringslivsfesten också på storslagen underhållning. I år får festen besök av flertalet artister och kända personer i form av imitatören Anders Mårtensson. Bli inte förvånad om t.ex. Tommy Körberg kommer på besök.
En annan nyhet för året är att även företag startade av gymnasieelever kommer att prisas.
– Det är Swedbank som tagit initiativ till att ge ett pris till Årets UF-företag. Det är ju ett väldigt positivt inslag som kommer att inspirera unga personer att start och driva företag, berättar Jennie Heimdal på Eksjö.nu.

FOTO: Mirja Photography