Nya modeller hos Eksjö Bilaffär

Magnus Östberg

Eksjö Bilaffär fortsätter växa. Under 2017 har försäljningen ökat med 13 procent och bland annat är det nybilsförsäljningen som bidrar till ökningen.

– Vi ser en stadig efterfrågan på nya bilar och bland annat har SUV-modellen Peugeot 3008 varit en riktig storsäljare, berättar Bo-Anders Jansson som är ansvarig för nybilsförsäljningen på Eksjö Bilaffär.
3008 kommer i en ny tappning under början av 2019. Då lanseras den nämligen som el-hybrid och med fyrhjulsdrift.
– Även 508 är en omtyckt familjebil i det som kallas D-segmentet. Den kommer i en helt ny modell (se bild, red.anm) som lanseras både som sedan och kombi. Den är riktigt snygg och rymlig och kommer även den finnas som hybrid och med fyrhjulsdrift, berättar Bo-Anders.
Ytterligare en nyhet från Peugeot är en bil i MPV-segmentet (Multi Purpose Vehicle).
– Det är en helt ny bil som bygger på samma plattform som transportmodellen Partner. Som personbil heter den Rifter och kommer med både fem och sju sittplatser. Den finns även med förhöjd markfrigång och målgruppen är aktiva människor helt enkelt, konstaterar Bo-Anders.

Under 2019 lanseras Peugeot 508 i en helt ny tappning som dessutom kommer att finnas som hybrid och med fyrhjulsdrift berättar Bo-Anders Jansson (tv) och Fitim Krasniqi som är ansvariga för nybilsförsäljningen på Eksjö Bilaffär.